App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Noord Veluwe Boys niet in bekertoernooi

Noord Veluwe Boys niet in bekertoernooi

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Noord Veluwe Boys heeft zich teruggetrokken uit het bekertoernooi. De vijfdeklasser uit Hattemerbroek zou zaterdag in de poulefase van het bekertoernooi een uitwedstrijd spelen tegen derdeklasser Dieze West. Door het bekertreffen in Zwolle gaat echter een streep, ook de bekerduels van Noord Veluwe Boys tegen BAS en ’s Heerenbroek zijn door de KNVB uit het programma gehaald waardoor bekergroep 2-02 nog maar uit drie teams bestaat.

Noord Veluwe Boys begint op zaterdag 23 september aan de competitie, met een thuiswedstrijd tegen Sportlust Vroomshoop in de vijfde klasse C.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |