App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe transferstunt TEC: ervaren aanvaller sluit aan

Nieuwe transferstunt TEC: ervaren aanvaller sluit aan

door Redactie VoetbalGelderland
2 reacties

TEC heeft de selectie opnieuw een kwaliteitsimpuls gegeven met de komst van een ervaren aanvaller. Fabian Serrarens sluit per direct aan bij de Derde divisieclub uit Tiel. De 32-jarige aanvaller speelde in het verleden 27 wedstrijden in de Eredivisie voor De Graafschap waarin hij zeven keer scoorde. De Amsterdammer kwam verder bij Almere City, Telstar, De Graafschap en Roda JC tot 225 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie waarin hij 56 keer doeltreffend was.

Serrarens speelde in het verleden verder bij Arka Gdynia in Polen en bij regerend landskampioen HJK Helsinki waar Serrarens inviel in de kwalificatiewedstrijden voor de Champions League en Europa League tegen NK Maribor, RFS en Viktoria Pilsen. Sinds 2023 zit Serrarens zonder club waarna hij nu per direct aansluit bij TEC. De spits hierover op de website van TEC: β€œNa een goed gesprek met Hans van de Haar heb ik besloten om de overstap naar TEC te maken. Dat ik binnen de selectie van TEC al verschillende jongens ken, speelde daar ook een rol bij. Ik kijk uit naar een mooi seizoen en mooie resultaten, waardoor we weer kunnen promoveren. Dat zou een mooie bekroning zijn op dit seizoen!”

Ook Anderson Lopez en Abdelghani el Bachir hebben een contract voor een jaar getekend bij de club van het trainersduo Eric Meijers en Hans van de Haar.

Reageer op dit artikel

2 reacties

Pieter 31 augustus 2023 - 19:33

Blijft helaas een handelshuis.

Reply
EK74 1 september 2023 - 01:25

Sneue club. Kopen kopen kopen en geen kip die er naar omkijkt

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |