App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Jesse Schuurman naar de Derde divisie

Jesse Schuurman naar de Derde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jesse Schuurman speelt komend seizoen bij IJsselmeervogels. De 25-jarige middenvelder uit Bemmel speelde meer dan verdienstelijk in de jeugdopleiding van Vitesse en voetbalde uiteindelijk meer dan 100 duels in de Keuken Kampioen Divisie bij De Graafschap en Roda JC.

De in Zevenaar wonende Schuurman kiest nu voor zijn maatschappelijke carrière in combinatie met het voetballen bij IJsselmeervogels. De roemruchte amateurclub uit Spakenburg degradeerde afgelopen seizoen naar de Derde divisie en wil snel terug naar het hoogste amateurniveau. Volgens de website van zijn nieuwe club kon Schuurman naar verschillende clubs in de Keuken Kampioen Divisie maar tekent hij nu topt 2025 bij IJsselmeervogels.

Op de website van zijn nieuwe club zegt Jaap Jan de Graaf van de Technische commissie het volgende over de komst van Schuurman:  “Zoals gezegd wilden we ons alleen versterken als er een buitenkans zou ontstaan. Iemand die een versterking is, goed in de groep past en direct fit en inzetbaar is. Bij Jesse is dat het geval, doordat hij zijn conditie tot afgelopen dinsdag op peil hield bij Jong Vitesse. Met zijn komst hebben we meer mogelijkheden op het middenveld, aangezien hij zowel op rechtshalf, als controleur als achter de spitsen kan spelen. Hij is iemand met een groot loopvermogen, heeft ondanks zijn jonge leeftijd al veel ervaring op hoog niveau en ziet er naar uit zich de komende jaren te verbinden aan het project.”

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |