Home Laatste Nieuws Centrale verdediger toch niet naar AVV Columbia

Centrale verdediger toch niet naar AVV Columbia

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dave Oussoren speelt komend seizoen toch bij ASV Alexandria. De Stentor meldt dat de 32-jarige centrale verdediger is terug gekomen op zijn beslissing om naar tweedeklasser AVV Columbia te vertrekken. Oussoren heeft zijn overschrijving ingetrokken waardoor hij weer speelgerechtigd is voor zijn oude club Alexandria.

Vier seizoenen nadat Alexandria in 2019 was gestopt met een eerste elftal keert de club uit Apeldoorn terug met een hoofdmacht. Alexandria komt komend seizoen uit in de vijfde klasse B van het zaterdagvoetbal en start zaterdag op het eigen Sportpark Nagelpoel met een thuiswedstrijd voor de beker tegen Groen Wit’62. Verder treft de herintreder Sportclub Deventer en VIOS Vaassen in de bekercompetitie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |