App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Voormalige Superboer versterkt DVS’33 Ermelo

Voormalige Superboer versterkt DVS’33 Ermelo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vlak voor het sluiten van de transfermarkt heeft DVS’33 Ermelo zich versterkt met Roland Baas. De 27-jarige linksback speelde in de jeugdopleiding van FC Groningen en kwam bij Heracles, Go Ahead Eagles en De Graafschap tot 103 duels in de Keuken Kampioen Divisie en 15 wedstrijden in de Eredivisie. Baas voetbalde het laatste half jaar in Spanje bij Castellon.

Roland Baas woont in Deventer en sluit per direct aan bij de Derde divisieclub uit Ermelo. Op de website van DVS’33 geeft de verdediger een korte toelichting: “Ik heb goede gesprekken gehad met de TC en trainer. Daarbij ken ik al veel jongens die hier spelen. Van hen heb ik veel positieve verhalen over DVS gehoord.”  De aanvallend ingestelde linksback die geboren werd in Winschoten is een welkome versterking voor DVS’33. Namens de TC meldt Edmund Mijnheer van DVS’33: “Wij waren nog op zoek naar versterking voor de linksbackpositie en met Roland deed zich een buitenkans voor. Wij wensen hem veel plezier bij DVS!”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |