App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sportclub Groessen verrast tegen DCS

Sportclub Groessen verrast tegen DCS

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Sportclub Groessen heeft dinsdagavond verrassend de oefenwedstrijd tegen het twee klassen hoger spelende DCS gewonnen. Op Sportpark Hengelder in Zevenaar werd het 0-3 voor de vierdeklasser uit Groessen. Bij de derby stond het halverwege al 0-2 voor Groessen dankzij doelpunten van Chiel Driessen en aanvoerder Dylan Oudendag. In de tweede helft bepaalde Fabian Veldhuis de eindstand op 0-3.

Het was na overwinningen op SDZZ (7-1) en Gelders Eiland (4-1) alweer de derde ruime oefenzege voor Sportclub Groessen in de voorbereiding. Vanwege een handblessure van vaste doelman Joris Kuijpers stond Lars Egging onder de lat bij Groessen. Zondag speelt Groessen in Arnhem tegen Elsweide de eerste bekerwedstrijd van het nieuwe seizoen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |