App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Routinier keert terug bij MEC’07

Routinier keert terug bij MEC’07

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Qendrim Beqiraj keert komend seizoen weer terug bij MEC’07. De 31-jarige routinier voetbalde al eerder bij de hoofdmacht in Maurik en speelde verder onder meer in de jeugd van GVVV en voor Theole en DFS. Afgelopen seizoen was de centrale verdediger actief voor SCZ Zoelen.

De vjfdeklasser uit Maurik speelt zondag op het eigen Sportpark MEC’07 voor de beker tegen BZS en treft in de poulefase van de districtsbeker verder RKTVC en Buren. MEC’07 begint op 24 september de zuidelijke vijfde klasse C  met een thuiswedstrijd tegen DSS’14.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |