Home Achterhoek Zes bekerwedstrijden verplaatst

Zes bekerwedstrijden verplaatst

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Komend weekend staat de eerste speeldag van de bekercompetitie op het programma, clubs spelen in een poule van vier een halve competitie voor een plek in de knock-out fase van het bekertoernooi. Bij de poules met eerste- en tweedeklassers gaan twee clubs door de naar de volgende ronde, in de overige poules alleen de groepswinnaar.

Onder meer vanwege de Airborne-wandeltocht in de omgeving van Oosterbeek, het klompenfeest in Twello en een volksfeest in Beltrum zijn er een aantal bekerduels verplaatst naar komende donderdag en volgende week dinsdag.

Donderdag 31 augustus:
20:00 Fortissimo- SDOO
20:15 VIOS Beltrum- BSC Unisson
20:30 Voorwaarts Twello- AVV Columbia

Dinsdag 5 september:
20:00 SDS’55- OVC’85
20:00 Apeldoornse Boys- SV Twello
20:15 SV Grol- FC Zutphen

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |