App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vorderingen bij aanleg kunstgrasveld bij SDV Barneveld

Vorderingen bij aanleg kunstgrasveld bij SDV Barneveld

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SDV Barneveld is druk bezig met de aanleg van een nieuw kunstgrasveld op het hoofdveld van Sportpark Norschoten. De Vierde divisieclub uit Barneveld liet maandag weten dat de eerste nieuwe rollen kunstgras zijn uitgerold. Het is nog onduidelijk wanneer het hoofdveld in gebruik genomen gaat worden.

De hoofdmacht van SDV Barneveld opende de competitie zaterdag met een knap 2-2 gelijkspel tegen titelkandidaat Excelsior’31 in Rijssen en speelt zaterdag thuis tegen Quick’20 op veld 4. Vanavond speelt SDV Barneveld van de nieuwe hoofdtrainer Dick Kooijman een vriendschappelijke wedstrijd in Putten tegen eersteklasser SDC Putten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |