Home Betaald VoetbalDe Graafschap Scheidsrechters Vitesse, N.E.C. en De Graafschap bekend

Scheidsrechters Vitesse, N.E.C. en De Graafschap bekend

door Redactie
0 reacties

Jeroen Manschot fluit zondag (16.45 uur) het duel tussen Vitesse en AZ in de Eredivisie. In Arnhem krijgt hij ondersteuning langs de zijlijn van Roy de Nas en Michael Osseweijer. Stan Teuben is de vierde official. Vanuit het ARAG Replay Center in Zeist vervult Ingmar Oostrom de functie van VAR, geassisteerd door Maarten Ketting.

AZ is het seizoen begonnen met twee overwinningen. Vitesse heeft drie punten uit twee duels, nadat de Arnhemmers thuis verloren van PSV. Koploper Sparta Rotterdam ontvangt vrijdagavond NEC. Dit duel staat onder leiding van Serdar Gözübüyük.

OVERZICHT

  • Sparta – N.E.C.: Gözübüyük
  • Vitesse – AZ: Manschot
  • VVV – De Graafschap: Bos

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |