App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Topscorer Longa’30 valt geblesseerd uit

Topscorer Longa’30 valt geblesseerd uit

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Longa’30 kende zondag een valse start in de competitie. Niet alleen verloor de formatie uit Lichtenvoorde op de eerste speeldag de thuiswedstrijd tegen TVC’28 met 2-3, ook topscorer Thom Berendsen moest geblesseerd het veld verlaten. De snelle aanvalsleider van Longa’30, die in 2017 overkwam van Keijenburgse Boys, moest al binnen een kwartier gewisseld worden met waarschijnlijk een hamstringblessure.

Het meespelen van de topscorer van Longa’30 in de volgende competitiewedstrijden in de Vierde divisie D is daarmee hoogst onzeker. Longa’30 speelt zondag in het Groningse Haren tegen Be Quick 1887 en ontvangt een week later op het eigen sportcomplex op zaterdag DETO.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |