App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek Spits RKZVC keert terug bij FC Trias

Spits RKZVC keert terug bij FC Trias

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Gelderlander meldt dat Cornelis Hofman per direct terugkeert bij FC Trias. De 27-jarige aanvaller maakte in mei bekend over te stappen van derdeklasser FC Trias naar eersteklasser RKZVC. Aan het einde van de voorbereiding in Zieuwent heeft Hofman echter besloten toch te willen terug te keren naar Winterswijk. Omdat de aanvaller nog geen officiële wedstrijd voor zijn nieuwe club heeft gespeeld, kan de overschrijving naar RKZVC worden ingetrokken. Normaal gesproken is Hofman zondag alweer speelgerechtigd om met FC Trias op het eigen Sportpark ’t Huitinkveld voor de beker uit te komen tegen Sportclub Rekken.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |