App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Deelnemersveld Achterhoek Cup 23/24 compleet

Deelnemersveld Achterhoek Cup 23/24 compleet

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De organisatie van de Achterhoek Cup heeft laten weten dat het deelnemersveld voor de categorie Standaard Heren met 44 deelnemende teams compleet is. Er hebben 24 eerste teams en 20 onder 23 teams zich ingeschreven, nieuwe aanmeldingen worden op de wachtlijst gezet. Vorig seizoen won DZC’68 de Achterhoek Cup door in de finale SV Grol te verslaan.

De 24 eerste elftallen die zich ingeschreven hebben: HSC’21, Longa’30, Be Quick Zutphen, FC Zutphen, RKZVC, DZC’68, FC Winterswijk, SSA Wisch, SV Grol, SC Varsseveld, VV Dieren, SV Basteom, SDOUC, DVC’26, VIOD, SVGG, VVG’25, FC Dinxperlo, FC Trias, SC Doesburg, AZSV, SV Loil, VV Gendringen en Warnsveldse Boys.

Op woensdag 20 september vindt de loting plaats, de finale wordt op 29 juni gespeeld.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |