App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VVO wint Rheden Cup

VVO wint Rheden Cup

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto; Nico Kooij

VVO Velp is zaterdagmiddag winnaar geworden van de Rheden Cup. Het team van trainer Peter Gerritsen was in Rheden op Sportpark IJsselzicht de beste na een halve competitie met VV Dieren, SC Rheden, EDS en DVOV. De derdeklasser uit Velp voorkwam met de toernooiwinst een hattrick van VV Dieren dat de edities in 2021 en 2022 won. VVO werd dankzij een beter doelsaldo winnaar van het toernooi na overwinningen op EDS en DVOV, een remise tegen SC Rheden en ondanks een nederlaag tegen VV Dieren. De tweedeklasser uit Dieren verzuimde in de laatste wedstrijd tegen EDS te winnen om het toernooi te winnen.

In vergelijking met vorige jaren was de opzet van het toernooi om de Rheden Cup gewijzigd. Zonder deelname van Veluwezoom werd nu gekozen voor een eendaags evenement waarin alle clubs elkaar een keer treffen. Voor de geelzwarte formatie uit Velp was de toernooiwinst een mooie opsteker richting de bekerstart van zondag tegen Eldenia. VVO speelt dit seizoen in de derde klasse B met onder meer SC Rheden, SML en VDZ.

Eindstand:
1. VVO 4.7 (3-1)
2. VV Dieren 4.7 (4-3)
3. SC Rheden 4.7 (5-3)
4. DVOV 4.5 (2-2)
5. EDS 4.2 (1-6)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |