App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Heerde overtuigende winnaar Molenbeek toernooi

VV Heerde overtuigende winnaar Molenbeek toernooi

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Voetbalvereniging Heerde heeft zaterdagmiddag op overtuigende wijze het eigen Molenbeek toernooi gewonnen. In de finale was de tweedeklasser uit Heerde met 4-0 te sterk voor vierdeklasser VEVO. Dinsdagavond had VV Heerde in de halve finale VIOS Vaassen al met 1-0 verslagen.

In de finale tegen de verrassende finalist VEVO stond VV Heerde halverwege op een 1-0 voorsprong dankzij een goal van Dennis Calkhoven. Na rust liep de thuisclub op Sportpark Molenbeek uit naar de 4-0 eindstand door twee doelpunten van Max de Rooi en nog een treffer van Calkhoven.

VV Oene werd dankzij een 5-2 overwinning op competitiegenoot VIOS Vaassen derde op het geslaagde driedaagse Molenbeek Toernooi.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |