App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek Ulftse Boys toernooiwinnaar in Babberich

Ulftse Boys toernooiwinnaar in Babberich

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ulftse Boys heeft het Frans van de Zand toernooi in Babberich gewonnen. In een doelpuntrijke finale was de vierdeklasser uit Ulft met 6-3 te sterk voor SV Gelders Eiland. Halverwege was het al 4-2 voor Ulftse Boys, die vrijdagavond in de poulefase al hadden afgerekend met Sprinkhanen en het tweede team van Eldenia. De ploeg uit Ulft van trainer Wilco Geerts volgt SVHA op als toernooiwinnaar in Babberich.

Sprinkhanen won de wedstrijd om de derde en vierde plaats met 3-0 van Babberich. Het duel om de vijfde en zesde plaats tussen Eldenia 2 en Wolfersveen werd bij een 1-1 tussenstand vanwege een onweersbui gestaakt.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |