App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Slechte zondag Gelderse divisieclubs

Slechte zondag Gelderse divisieclubs

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de Vierde divisie D zijn Longa’30 en MASV de competitie begonnen met een nipte thuisnederlaag. Longa’30 kwam tegen TVC’28 vijf minuten voor tijd op gelijke hoogte, maar de bezoekers uit Tubbergen scoorde in de blessuretijd de winnende treffer: 2-3. Bij het divisiedebuut van MASV was Rohda Raalte in Arnhem met 1-2 te sterk. Ondanks twee snelle doelpunten van Carlito de Zeeuw kwam Juliana’31 in de Vierde divisie C niet verder dan een 2-2 gelijkspel bij promovendus Nemelaer.

In de Derde divisie won AWC een knap punt, terwijl TEC twee dure punten verloor. AWC staat na twee wedstrijden in de Derde divisie op vier punten, een knappe prestatie van de Wijchense promovendus. Tegen het sterke Blauw Geel’38 ging AWC met een 1-0 achterstand rusten maar na een doelpuntrijke tweede helft werd het 3-3. Voor de ploeg van trainer Lodewijk de Kruif waren Dennis Straten, Daan Pauwels en Ries Visser trefzeker.

Ondanks een enorm veldoverwicht en een aantal grote kansen kwam TEC op bezoek bij OSS’20 niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De Arnhemse doelman Job Frielang stopte nog een strafschop van Valpoort. Na een snelle openingstreffer van Nijmegenaar Ifra Sow voor OSS’20 scoorde Roshanali de gelijkmaker voor TEC.

Uitslagen Derde divisie B:
OSS’20- TEC 1-1
Blauw Geel’38- AWC 3-3

Uitslagen Vierde divisie C:
Nemelaer- Juliana’31 2-2

Uitslagen Vierde divisie D:
MASV- Rohda Raalte 1-2
Longa’30- TVC’28 2-3

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |