App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Jonge Kracht ook ijzersterk op Eldenia-toernooi

Jonge Kracht ook ijzersterk op Eldenia-toernooi

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Jonge Kracht heeft zondag de finale van het toernooi van Eldenia op overtuigende wijze gewonnen. Op Sportpark Elden Oost was de derdeklasser uit Huissen met 4-0 te sterk voor het ambitieuze Elsweide. Voor het team van de nieuwe trainer Gerrit-Jan Barten waren topscorer Joris Boehlé, Wessel Janssen, Jelle van den Beld en Capser Röttjers trefzeker. De strijd om de derde en vierde plek werd gewonnen door Eldenia dat GVA met 2-0 versloeg.

Jonge Kracht is aan een uitstekende voorbereiding bezig.  Twee weken geleden werd stadsgenoot en eersteklasser RKHVV in het kampioenschap van Huissen met 4-1 weggespeeld. Verder werd onder meer van ESA gewonnen en in de halve finale van het Eldenia-toernooi werd donderdagavond derdeklasser GVA met 6-1 verslagen. Indrukwekkende uitslagen die van het makkelijk scorende Jonge Kracht meer dan een kanshebber op de titel in de derde klasse B maken. Al mag ook een en ander van SDOUC, OBW, DVV, Driel en Spero verwacht worden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |