App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sc Westervoort blijft kampioen van Westervoort

Sc Westervoort blijft kampioen van Westervoort

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Sportclub Westervoort heeft net als vorig jaar de Westervoort Cup gewonnen. Zaterdagmiddag werd op Sportpark Hamerden thuisclub AVW’66 met 0-2 verslagen. De doelpunten voor de zondagclub uit Westervoort werden gescoord door aanvallende middenvelder Christian Martinez van Grieken en de ervaren centrale verdediger Gerard Smink.

Sportclub Westervoort kent tot nu toe een geslaagde voorbereiding op het debuutseizoen in de tweede klasse. Het team van trainer Wim Bleijenberg won eerder oefenwedstrijden van OBW (1-0) en Warnsveldse Boys (2-1) en speelt dinsdagavond nog tegen derdeklasser Spero voordat zaterdag in en tegen Dieren het bekeravontuur start. Voor AVW’66 was de nederlaag tegen buurman Sportclub Westervoort de tweede nederlaag in het vijfde duel in de voorbereiding. Eerder werd van Zuid Arnhem (4-0) en DVOV (1-0) gewonnen, gelijk gespeeld tegen DFS (0-0) en verloren van VVA Achterberg (2-0).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |