App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SC Millingen wint Berg en Dal Cup 2023

SC Millingen wint Berg en Dal Cup 2023

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties Foto: Nico Kooij

Sportclub Millingen is winnaar geworden van de Berg en Dal Cup 2023. De vierdeklasser uit Millingen was zaterdag te sterk voor het zaterdagteam van De Treffers nadat het woensdagavond ook al met 6-0 van BVC’12 had gewonnen. De formatie uit Millingen bleef op doelsaldo het eveneens ongeslagen Achilles’29 en Germania voor. Achilles’29 was zaterdag in Groesbeek met 1-5 te sterk voor thuisclub Rood-Wit en Germania versloeg BVC’12 met 1-4.

Eindstand:
1. SC Millingen
2. Achilles’29
3. Germania

Reageer op dit artikel

1 reacties

Willem Spann (90 jaar), afkomstig uit Millingen, maar wonend in Tilburg. 4 september 2023 - 23:08

Waarom wordt er in de media zó weinig aandacht geschonken aan zo’n plaatselijk en voor de streek leuk en positief gegeven? Ik heb tot nu toe (4 september 21.00 uur) NERGENS een verslagje kunnen ontdekken van de gespeelde wedstrijden. Ook de niet-bezoekers zijn belangrijk publiek, denk ik maar.

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |