App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Keijenburgse Boys en SDZZ winnen in Pannerden

Keijenburgse Boys en SDZZ winnen in Pannerden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Keijenburgse Boys en SDZZ hebben het toernooi van RKPSC in Pannerden gewonnen. De toernooiorganisatie had dit jaar gekozen voor twee poules met vier deelnemers. Na de wedstrijden van donderdag volgden er op Sportpark De Pauwengaard zaterdag dus ook twee finales.

Keijenburgse Boys won de ene finale van buurman Pax na strafschoppen. Na reguliere speeltijd was het 1-1, waarna Keijenburgse Boys de strafschoppen beter nam. De ploeg van de nieuwe trainer Freddy Dahm won in de halve finale van SC Rijnland ook al na een penaltyserie. In de strijd om de derde en vierde plaats in deze poule won Angeren met 2-1 van SC Rijnland.

In de andere poule won SDZZ knap met 3-1 van SV Loo. De vijfdeklasser uit Zevenaar had donderdagavond ook al van het tweede team van GVA gewonnen. De reserves uit Doornenburg werden derde door organisator RKPSC na strafschoppen te verslaan.

Finales:
Pax- Keijenburgse Boys 1-1 KB w.n.s.
SV Loo- SDZZ 1-3

Om derde en vierde plaats:
Angeren- SC Rijnland 2-1
RKPSC- GVA 2 3-3, GVA w.n.s.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |