App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Goede competitiestart VV Scherpenzeel

Goede competitiestart VV Scherpenzeel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Scherpenzeel is de competitie goed begonnen. In Oldenzaal werd de eerste wedstrijd in de Vierde Divisie D met 0-3 gewonnen van Quick’20. Halverwege de eerste helft scoorde Olivier Pilon de openingstreffer na een fout in de verdediging van de thuisclub. Hierna kreeg de ploeg van trainer Koen Janssen het betere van het spel en liep het in de tweede helft via doelpunten van nieuwkomer Bryan Burgerhout en Lars ten Teije uit naar de fraaie 0-3 eindstand. Met een doelpunt en twee assists was Olivier Pilon vandaag goud waard voor VV Scherpenzeel. Zaterdag vervolgt Scherpenzeel met een thuiswedstrijd tegen MASV de competitie.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |