App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws CSV Apeldoorn winnaar Apeldoorn Cup 2023

CSV Apeldoorn winnaar Apeldoorn Cup 2023

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

CSV Apeldoorn heeft de Apeldoorn Cup 2023 gewonnen. In de finale won de eersteklasser van trainer Jan Kromkamp met 2-0 van competitiegenoot en gastheer WSV. Didier Martel kroonde zich tot man van de wedstrijd door in de tweede helft beide doelpunten te scoren.

Eerder in het toernooi om de Apeldoorn Cup won csv Apeldoorn al van Robur et Velocitas (3-0), Albatross (5-0) en Sportclub Teuge (7-0). De roodgele formatie kreeg dus geen enkele tegentreffer te incasseren. Na de degradatie uit de Vierde divisie is de winst van de Apeldoorn Cup voor csv Apeldoorn al het tweede succes in het prille seizoen. Twee weken geleden bereikte csv Apeldoorn ten koste van ODIN’59 de tweede voorronde van de KNVB Beker.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |