App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Toernooi RKPSC: uitslagen en programma

Toernooi RKPSC: uitslagen en programma

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Donderdagavond zijn de eerste vier wedstrijden van het toernooi van RKPSC in Pannerden gespeeld. Keijenburgse Boys won na strafschoppen van SC Rijnland, een bijzondere ontmoeting voor trainer Freddy Dahm. De bevlogen trainer was vorig seizoen nog trainer van SC Rijnland en is dit seizoen bij Keijenburgse Boys begonnen. Opvallend was de ruime 6-0 zege van Loo tegen competitiegenoot RKPSC en de knappe overwinning van Pax op Angeren. Beide clubs degradeerden afgelopen jaar uit de derde klasse en behoren komend seizoen tot de titelkandidaten in de vierde klasse.

De organisatie heeft dit jaar gekozen voor twee poules van vier clubs, waardoor er zaterdagmiddag op Sportpark De Pauwengaard twee finales op het programma staan. Met Pax-Keijenburgse Boys en SDZZ-Loo staan er in Pannerden bovendien ook nog twee derby’s op het programma

Uitslagen wedstrijden donderdagavond:
SC Rijnland- Keijenburgse Boys 1-1
RKPSC- SV Loo 0-6
Pax- Angeren 4-2
SDZZ- GVA 2 3-0

Zaterdag worden de volgende duels gespeeld:
13:30 Angeren- SC Rijnland
13:30 RKPSC- GVA 2
15:30 Pax- Keijenburgse Boys
15:30 SV Loo- SDZZ

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |