App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem SKV ziet af van deelname aan toernooi VVA Achterberg

SKV ziet af van deelname aan toernooi VVA Achterberg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SKV zal zaterdag niet deelnemen aan het toernooi van VVA Achterberg. Op de website van de Wageningse derdeklasser staat dat SKV 1 “ivm omstandigheden niet zal deelnemen aan het toernooi bij VVA Achterberg”.  SKV won afgelopen  zaterdag de Wageningen Cup door in de finale van Candia’66 te winnen.

Aan het toernooi van tweedeklasser VVA Achterberg doen nu nog zeven teams mee: WAVV, Fortissimo, Theole, SV Panter, VRC, VV Veenendaal en VVA Achterberg. De organisatie van het toernooi is nog op zoek naar een vervangende deelnemer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |