App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Finalisten Frans van de Zand Toernooi bekend

Finalisten Frans van de Zand Toernooi bekend

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

SV Gelders Eiland en VV Ulftse Boys spelen zondag de finale van het Frans van de Zand Toernooi in Babberich. Beide ploegen werden vrijdagavond poulewinnaar na een halve competitie met drie clubs en vechten zondagmiddag om 14:00 op Sportpark De Buitenboom onderling uit wie de wisselbeker van SVHA overneemt.

In Poule A speelde vijfdeklasser SV Gelders Eiland met 1-1 gelijk tegen Babberich en won het met liefst 4-0 van VV Wolfersveen. Het duel tussen Babberich en Wolfersveen eindigde in een 1-1 remise. In Poule B versloeg vierdeklasser Ulftse Boys zowel Sprinkhanen (2-1) als Eldenia 2 (3-1). Sprinkhanen werd tweede in de poule door het tweede team van Eldenia met 5-1 te verslaan.

Programma zondag (2x 45 minuten)
Finale: Gelders Eiland- Ulftse Boys (14:00)
3e/4e plek: Babberich- Sprinkhanen (12:00)
5e/6e plek: Wolfersveen- Eldenia 2 (12:30)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |