App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Berg en Dal Cup: zeges voor Germania en DDV’23

Berg en Dal Cup: zeges voor Germania en DDV’23

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op de tweede dag van de strijd om de Berg en Dal Cup 2023 hebben Germania en DDV’23 hun eerste wedstrijd gewonnen. In een Groesbeeks onderonsje won Germania met 1-2 van gastheer Rood-Wit, halverwege was het 0-1. Beide clubs komen elkaar komend seizoen ook in de vierde klasse D in competitieverband tegen.

Fusieclub DDV’23 won verrassend eenvoudig van het naar de derde klasse gepromoveerde zaterdagteam van De Treffers. Het team van trainer Martin de Winkel kwam nog wel op een 0-1 achterstand, maar liep via een 2-1 ruststand uit naar de overtuigende 7-1 overwinning. Hiermee is derdeklasser DDV’23 koploper en kandidaat voor de winst van de Berg en Dal Cup 2023. Dinsdagavond hadden SC Millingen en Achilles’29 ook hun eerste wedstrijd gewonnen.

Opvallend genoeg spelen de vier clubs die hun eerste duel wonnen zaterdag niet tegen elkaar en lijkt het toernooi op doelsaldo beslist te gaan worden.

Programma zaterdag 26 augustus:

  • 12:00 BVC’12- Germania
  • 12:00 SC Millingen- De Treffers (zat)
  • 15:00 Rood-Wit- Achilles’29
  • 15:00 DDV’23- Groesbeekse Boys

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |