App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vrijdag Veltins Pokal in Loil (update)

Vrijdag Veltins Pokal in Loil (update)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vrijdagavond start de strijd om de Veltins Pokal 2023 op de velden van SV Loil. Op Sportpark De Korenakker strijden vijf clubs vrijdag 25 en zondag 27 augustus om de hoofdprijs. Naast het organiserende SV Loil doen ook de vierdeklassers HC’03, GWVV en Basteom en de vijfdeklasser VV Etten mee. Vorig jaar won GWVV in de finale met 3-1 van HC’03.

19:00 Basteom- GWVV
19:00 HC’03- VV Etten
20:15 SV Loil- Basteom
20:15 GWVV- HC’03

Om het voetbalweekend in Loil compleet te maken wordt op zaterdag 26 augustus het ING Vrouwen Beloften toernooi georganiseerd met deelname van Telstar, AZ, FC Utrecht, Feyenoord, De Graafschap, Sparta, Excelsior en Heerenveen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |