App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Apeldoorn Cup 2023 krijgt droomfinale

Apeldoorn Cup 2023 krijgt droomfinale

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

WSV en csv Apeldoorn spelen zaterdag de finale van de Apeldoorn Cup 2023. In de eerste halve finale was thuisclub WSV duidelijk te sterk voor vijfdeklasser ZVV’56: 4-0. Halverwege stond eersteklasser WSV al op de comfortabele 4-0 voorsprong, na rust werd er wel gewisseld maar niet meer gescoord.

In de finale moet WSV het opnemen tegen competitiegenoot csv Apeldoorn. De roodgele eersteklasser had geen enkele moeite met vierdeklasser Sportclub Teuge en liep via de 4-0 ruststand uit naar de 7-0 eindstand.

Verder worden ook nog de volgende duels gespeeld:
Columbia- Beekbergen 1-3
Victoria Boys- sc Klarenbeek 2-2 (VB w.n.s.)
Groen Wit’62- Robur et Velocitas 0-1

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |