Home Laatste Nieuws FC Kunde en VV Niftrik naar finale Zomertoernooi

FC Kunde en VV Niftrik naar finale Zomertoernooi

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

FC Kunde en VV Niftrik hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de finalepoule van het 4e zomertoernooi van Victoria’25. In Afferden speelden de vier clubs in poule A een halve competitie waarbij de nummers één en twee zich plaatsen voor de finalepoule van zondag.

Het Nijmeegse FC Kunde versloeg in de poulefase SV Heumen (2-0) en VV Niftrik (2-0) en speelde met 0-0 gelijk tegen derdeklasser EGS’20. Vijfdeklasser VV Niftrik werd verrassend tweede, ondanks de nederlaag tegen FC Kunde. Niftrik versloeg zowel EGS’20 (2-0) als SV Heumen (3-1). EGS’20 werd derde en speelt net als SV Heumen zondagochtend in de verliezerspoule.

Donderdagavond worden de zes poulewedstrijden in poule B gespeeld waarin Herpina, Vesta’19, Constantia en Victoria’25 elkaar treffen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl