App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vanavond start Zomertoernooi Victoria’25

Vanavond start Zomertoernooi Victoria’25

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vanavond start in Afferden het vierde Zomertoernooi van Victoria’25. Acht clubs strijden dinsdag- en donderdagavond in twee poules van vier om een plek in de finalepoule op zondag. Donderdagavond komen Herpina, Vesta’19, Constantia en Victoria’25 tegen elkaar voor twee plaatsen in de finalepoule en twee plaatsen in de verliezerspoule.

Vanavond worden op Sportpark De Ringelenberg de wedstrijden in Poule A gespeeld waarin FC Kunde, EGS’20, vv Niftrik en sv Heumen elkaar treffen. De wedstrijden beginnen om 19:00 en alle clubs spelen drie poulewedstrijden. De eerste duels gaan tussen vierdeklasser FC Kunde en vijfdeklasser SV Heumen en tussen derdeklasser EGS’20 en vijfdeklasser vv Niftrik.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |