App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Laatste versterking maakt selectie VV Batavia compleet

Laatste versterking maakt selectie VV Batavia compleet

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Met de komst van Jan Harm Tuerlings heeft de ambitieuze vierdeklasser VV Batavia de selectie voor dit seizoen compleet. De club uit Batenburg was nog op zoek naar een extra doelman en heeft deze met Tuerlings gevonden.

Tuerlings speelde in de jeugd van N.E.C. en De Treffers en keepte verder onder meer bij Millingen en VVLK. Batavia heeft nu een selectie met drie keepers. Op de website van zijn nieuwe club geeft de doelman een toelichting: “Na een aantal proeftrainingen en afgelopen zondag mijn eerste wedstrijd ben ik blij met mijn keuze om Batavia te versterken. De sfeer is goed binnen de groep en dat was een belangrijke factor om deze stap te nemen.”

Batavia won in de voorbereiding oefenwedstrijden met 3-5 van zowel RKTVC Tiel als van HBV Beers.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |