App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvallende middenvelder toch niet naar Achilles’29

Aanvallende middenvelder toch niet naar Achilles’29

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Owen Blokland maakt niet de overstap van vv SIOL naar Achilles’29 maar naar Vianen Vooruit meldt De Gelderlander. Eind april werd de 19-jarige aanvallende middenvelder met een verleden in de jeugd van PSV, De Treffers en JVC Cuijk door Achilles’29 als aanwinst gepresenteerd.

Omdat Blokland zijn schoolexamens niet haalde, moet hij nu op vrijdag en zaterdag werken. Omdat dit niet te combineren is met voetballen bij Achilles’29 trok hij zijn overschrijving in. De KNVB verleende Blokland dispensatie waardoor hij komende seizoen bij zondagclub Vianen Vooruit in de derde klasse mag spelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |