Home Laatste Nieuws Veensche Boys winnaar Veluwade 2023

Veensche Boys winnaar Veluwade 2023

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Veensche Boys is winnaar geworden van het Veluwade Toernooi 2023. Zaterdag werd het organiserende VV Hierden met 1-3 verslagen, op de eerste speeldag werd al eerder met 5-2 afgerekend met NSC Nijkerk. Unicum Lelystad eindigde op de tweede plaats.

Voor de tweedeklasser uit Nijkerkerveen van trainer Erik Assink is de winst van de Veluwade de eerste prijs van het nieuwe seizoen, dat met deelname aan de voorronde van de KNVB Beker begon en met promotie naar de eerste klasse moet eindigen. Tegen VV Hierden kwam Veensche Boys door twee treffers van Corné Parol op voorsprong, na de aansluitingstreffer van Casper Crop bepaalde Julian Buitenhuis met een fraai doelpunt de eindstand op 3-1.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl