App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Valse start voor De Treffers

Valse start voor De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Treffers is de Tweede Divisie met een nederlaag begonnen. Op Sportpark Zuid verloor het team van trainer Leeroy Echteld met 1-3 van Quick Boys.

De Treffers speelde zaterdagavond in Groesbeek een ongelukkige eerste helft, de bezoekers uit Katwijk gingen met een 0-2 voorsprong rusten door doelpunten van Junte en Van Duijn. In de rust greep Echteld hard in door viermaal te wisselen: Joppen, Den Dekker, Vlijter en Maertzdorf kwamen in plaats van Van den Berg, Thomassen, Bouyaghlafen en Dkidak.

Na tien minuten scoorde De Treffers de gewenste snelle aansluitingstreffer via Waterink op aangeven van linksback Wouters. In het restant van de tweede helft kwam De Treffers echter niet verder dan een buitenspeldoelpunt van Joppen, een grote kans van Vlijter en een schot op de lat van Maertzdorf terwijl Quick Boys een kwartier voor tijd via Broekhuizen wel doeltreffend was: 1-3.

De Treffers moet zaterdag in Veenendaal tegen GVVV, dat gestart is met een 2-2 tegen ADO’20, nu op jacht naar de eerste punten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |