App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Teleurstellende start van TEC

Teleurstellende start van TEC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

TEC heeft de eerste competitiewedstrijd van het seizoen verrassend verloren. In Tiel was Gemert met 0-2 te sterk voor de formatie van het trainersduo Eric Meijers en Hans van de Haar. Bij TEC maakte Jarchinio Antonio zijn debuut, de snelle aanvaller toonde regelmatig zijn kwaliteiten en had ook oog voor zijn medespelers maar kon nog niet het verschil maken.

Op het zonnige Sportpark De Lok had Arsenio Valpoort TEC aan een droomstart kunnen helpen, maar zijn inzet na zestien seconden werd door de sterke doelman Romeo Okonkwo gekeerd. Gemert kwam na zeventien minuten spelen verrassend op voorsprong door een doelpunt van Brent Achten, al kwam het doelpunt van de zwart-witte formatie uit Brabant ook niet uit de lucht vallen. In de tweede helft kreeg Valpoort de grootste kans op de gelijkmaker maar zijn inzet ging naast. Uit een corner scoorde Gemert via invaller Kees Brugmans in de slotfase de tweede treffer: 0-2.

TEC moet zich zondag in Oss tegen SV OSS’20 herpakken om niet direct te ver achterop te raken in de titelstrijd van de Derde divisie B.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |