App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws AWC stunt bij competitiestart

AWC stunt bij competitiestart

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

AWC heeft de eerste wedstrijd in de Derde divisie verrassend gewonnen. Op Sportpark De Wijchert was de ploeg van trainer Lodewijk de Kruif met 1-0 te sterk voor BVV Barendrecht dankzij de winnende goal van Boy Visser.

Na de onverwachte promotie en de moeizame voorbereiding waren de verwachtingen bij de competitiestart van AWC niet hooggespannen. Tegen titelkandidaat BVV Barendrecht wist AWC de mindere individuele kwaliteiten echter te compenseren met de juiste strategie en maximale inzet. Met een cornervariant was Broussard in het eerste kwartier al dichtbij de openingstreffer van AWC. In de tweede helft werd een vrije trap van Visser door alles en iedereen gemist en rolde de bal via de binnenkant van de paal in de goal: 1-0. In het restant wist AWC-doelman Tijn van de Groes zijn doel schoon te houden en werd de competitie met een sensationele zege gestart.

Zondag speelt AWC in Veghel tegen Blauw Geel’38 de eerste uitwedstrijd van het seizoen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |