App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Achilles’29 wint eigen toernooi

Achilles’29 wint eigen toernooi

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Achilles’29 heeft de eerste prijs van het seizoen veroverd. De tweedeklasser uit Groesbeek van trainer Patrick Pothuizen won het eigen mini-toernooi door een overwinning op JVC Cuijk en een gelijkspel tegen Olympia’18.

In de eerste wedstrijd van 45 minuten was Achilles’29 met 2-1 te sterk voor derdeklasser JVC Cuijk. De doelpunten werden door de nieuwe spits Kevin Schmidt en de talentvolle Brent van Loon gescoord. De tweede wedstrijd van Achilles’29 tegen tweedeklasser Olympia’18 uit Boxmeer eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |