App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Titelfavoriet SV Harskamp speelt zaterdag eerste oefenduel

Titelfavoriet SV Harskamp speelt zaterdag eerste oefenduel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SV Harskamp speelt zaterdag de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen op Sportpark ’t Meulenveld tegen OVC’85. Nadat Harskamp in de finale van de nacompetitie vorig seizoen promotie naar de derde klasse nipt misliep, start het team van trainer Collin Oosterholt komend seizoen als titelfavoriet in de vierde klasse A.

In de voorbereiding speelt SV Harskamp behalve tegen derdeklasser OVC’85 ook nog tegen derdeklasser Candia’66 (22/8), derdeklasser DVV (25/8) en vierdeklasser VV Oeken (29/8). In de beker treft de 75-jarige club uit de Veluwe in de poulefase SV Otterlo, SV Twello en Apeldoornse Boys.

Opvallend is dat SV Harskamp de competitie met een serie relatief zware wedstrijden start. Op 23 september staat een uitwedstrijd tegen Excelsior Zetten op het programma, waarna duels tegen DVOV, SDS’55, BVC’12 en Alverna volgen. Gezien de prestaties van vorig seizoen, het behoud van de sterkhouders en de versterkingen bij Harskamp zijn de verwachtingen hooggespannen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |