Home Achterhoek Longa’30 in finale tegen AZSV

Longa’30 in finale tegen AZSV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De finale van het Keitoernooi in Lichtenvoorde gaat zaterdag tussen de competitiegenoten Longa’30 en AZSV. Het organiserende Longa’30 was dinsdagavond met 2-1 te sterk voor buurman RKZVC. Voor de Vierde divisieclub uit Lichtenvoorde was Thom Berendsen voor rust tweemaal trefzeker, de aansluitingstreffer van RKZVC van Jur Bokkers kwam te laat.

AZSV was in de andere halve finale met 2-0 te sterk voor eersteklasser SV Grol. De van FC Zutphen overgekomen spits Benjamin Roters scoorde beide doelpunten voor de titelverdediger uit Aalten. De finale tussen Longa’30 en AZSV wordt zaterdag om 17;30 op Sportpark De Treffer gespeeld, om 15:30 staat het duel tussen RKZVC en SV Grol om de derde plaats op het programma.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |