App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek Concordia Wehl heeft tegenstander gevonden

Concordia Wehl heeft tegenstander gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Update: Concordia Wehl was dringend op zoek naar een tegenstander voor een vriendschappelijke wedstrijd op zondag 20 augustus. De derdeklasser uit Wehl zou een oefenduel tegen Sportclub Groessen spelen maar deze ontmoeting werd afgezegd.

Concordia Wehl speelt nu zondag om 14:00 in Ede een uitwedstrijd tegen vierdeklasser FC Jeugd.

Concordia Wehl begon dinsdag 1 augustus aan de training en speelt in de voorbereiding verder nog oefenwedstrijden tegen vv Montferland en SV Kilder voordat op 3 september het bekertoernooi tegen SVGG gestart wordt. In de strijd om de oostelijke districtsbeker speelt het team van trainer Buiting verder tegen ’t Peeske en Gendringen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |