Home Laatste Nieuws Veelbelovend De Treffers start zaterdag competitie

Veelbelovend De Treffers start zaterdag competitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Treffers start zaterdag als één van de titelkandidaten aan de Tweede Divisie. De club uit Groesbeek kende vorig seizoen een uitstekend jaar met een aantal successen in de beker en een vijfde positie in de eindstand. Met een aantal versterkingen is het team van trainer Leeroy Echteld flink wat ervaring rijker geworden en is de selectie bovendien in de breedte veel sterker geworden.

De oefenperiode van De Treffers begon met een interessant affiche tegen Olympique Lyon waarin de roodzwarte formatie onder massale publieke belangstelling veel indruk maakte. Hoewel de resultaten in de voorbereiding zeker niet indrukwekkend waren, is duidelijk dat er veel voetbal en power in het elftal zit en dat er meer dan elf basisspelers zijn.

De Treffers- Olympique Lyon 1-2 (Maertzdorf)
De Treffers- UNA 0-0
DOVO- De Treffers 0-0
De Treffers- Hercules 2-3 (Den Dekker, Thomassen)
De Treffers- Venezia FC 2-4 (Thomassen, Maertzdorf)
De Graafschap- De Treffers 3-1 (Titulaer)
De Treffers- OJC Rosmalen 2-1 (Van Strien, Hamdi)
De Treffers- Jong N.E.C. 4-2 (Waterink, Wouters, Van Hedel, Hamdi)

De Treffers verraste met de komst van oud-profs Jorn van Hedel, Youri Loen en Guus Joppen. Eerder werd spits Tim Waterink al vastgelegd, een aanvaller die bij onder meer OSS’20 en Hercules al bewees een garantie voor doelpunten te zijn. In combinatie met een aantal talentvolle spelers die aan de deur kloppen, heeft De Treffers nu in de breedte meer mogelijkheden om een heel seizoen sterk te kunnen presteren.

Programma eerste vijf competitieduels:
19 augustus 18:00 De Treffers- Quick Boys
26 augustus 14:30 GVVV- De Treffers
3 september 14:30 De Treffers- ADO’20
9 september 15:30 Jong Sparta- De Treffers
16 september 14:30 Scheveningen- De Treffers

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |