App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvallende versterking Rood-Wit’58

Aanvallende versterking Rood-Wit’58

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgens berichtgeving in De Barneveldse Krant komt Marchello Besselsen per direct Rood-Wit’58 versterken. Besselsen is een 24-jarige aanvallende middenvelder uit Harderwijk die ook als vleugelaanvaller kan spelen en in het verleden bij VVOG onder 19 al eerder samenwerkte met Ramazan Pinarbasi, de trainer van de vierdeklasser uit Putten.

Besselsen was gestopt met voetballen en speelde in het verleden onder meer bij VV Hierden, DVS’33 Ermelo, FC Twente, Go Ahead Eagles, VVOG, VV Nunspeet en Zwart-Wit’63. Bij Rood-Wit’58 is hij een welkome versterking en de tweede nieuwkomer na Twan van den Berg (SDC Putten).

Na de degradatie uit de derde klasse in 2022 werd Rood-Wit’58 afgelopen seizoen na een ijzersterke start vierde in de vierde klasse van kampioen Fortissimo. Komend seizoen speelt de formatie uit Putten in de vierde klasse B.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |