Home Arnhem Topscorer keert terug bij De Paasberg

Topscorer keert terug bij De Paasberg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Jesse ter Beek speelt komend seizoen toch bij De Paasberg. De 26-jarige topscorer had een groot aandeel in de promotie van de Arnhemse zaterdagclub naar de derde klasse en zou komend seizoen bij eersteklasser VV Duno gaan spelen. De club uit Doorwerth laat weten dat Ter Beek “vanwege een combinatie van privéomstandigheden en drukke werkzaamheden besloten heeft per direct te stoppen”. Ter Beek zal zijn overschrijving intrekken en weer aansluiten bij De Paasberg van trainer John Raaijman.

Duno werd zaterdag met Ter Beek in de selectie nog winnaar van het sterk bezette toernooi van Excelsior’31 in Rijssen door in de finale Tweede divisieclub ACV Assen met 1-0 te verslaan. Bij Duno moest Ter Beek in de spitspositie onder meer concurreren met Arubaans international Benjamin Maria.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |