Home Laatste Nieuws Op zoek naar een trainingskamp in binnen- en/of buitenland? Vraag nu informatie aan!

Op zoek naar een trainingskamp in binnen- en/of buitenland? Vraag nu informatie aan!

door Redactie
0 reacties

Wil jij met een trainingskamp komende winter ook de Spaanse of Portugese zon opzoeken? Afgelopen winter verkozen vele regioclubs Spanje en Portugal boven Nederland. Sportkampen.com verzorgt al jarenlang trainingskampen voor clubs in Nederland en buitenland.

Trainingskamp in buitenland

In Spanje is de keus ruim met trainingskampen naar Barcelona, Salou, Valencia, Benidorm, Alicante, Madrid, Mallorca, Gran Canaria, Tenerife, Sevilla, Benalmadena, Marbella, Torremolinos, Fuengirola en Malaga. In Portugal zijn Lissabon, Albufeira en Portimao in trek. Wilt u informatie over een trainingskamp in binnen- en/of buitenland vul dan onderstaand formulier in.

VRAAG MEER INFORMATIE OP!

 

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl