App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Dinsdag start Keitoernooi in Lichtenvoorde

Dinsdag start Keitoernooi in Lichtenvoorde

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Dinsdagavond begint in Lichtenvoorde het jaarlijkse State of the Art Keitoernooi waarin de Vierde divisieclubs AZSV en Longa’30 met de eersteklassers SV Grol en RKZVC strijden om de felbegeerde toernooiwinst. Vorig jaar won AZSV het toernooi door in de finale met 6-0 af te rekenen met SV Grol.

Dinsdagavond neemt Longa’30 het om 19:00 op tegen buurman RKZVC en speelt AZSV om 19:30 tegen SV Grol. De winnaars treffen elkaar zaterdag in de finale die om 17:30 start. Om 15:30 wordt eerst de verliezersfinale gespeeld.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |