App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zes Gelderse clubs in tweede voorronde KNVB Beker

Zes Gelderse clubs in tweede voorronde KNVB Beker

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

TEC, DVS’33 Ermelo, csv Apeldoorn, VV Scherpenzeel en Sparta Nijkerk hebben zich zaterdag geplaatst voor de tweede voorronde van de landelijke KNVB Beker. De Treffers was als Tweede divisieclub vrijgesteld voor de eerste voorronde en sluit nu ook aan.

De tweede voorronde van de KNVB Beker staat voor dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 september op het programma. De winnaars plaatsen zich voor het hoofdtoernooi, waar ook Vitesse, N.E.C. en De Graafschap zullen instromen. De eerste ronde staat op 31 oktober, 1 november en 2 november in de agenda.

De finale wordt op 21 april in de Rotterdamse Kuip gespeeld.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |