App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Gelderse successen in KNVB beker

Gelderse successen in KNVB beker

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

TEC, csv Apeldoorn, DVS’33 Ermelo, Sparta Nijkerk en VV Scherpenzeel hebben zich geplaatst voor de tweede voorronde van de landelijke KNVB Beker. Tweedeklasser Veensche Boys en AWC werden uitgeschakeld.

TEC was na strafschoppen te sterk voor DOVO, doelman Nino Walbeek vervulde een glansrol door vijf strafschoppen te stoppen. Eersteklasser csv Apeldoorn was na verlenging te sterk voor ODIN’59, dat twee divisies hoger speelt. Rik Vlutters scoorde in de verlenging de enige goal uit een strafschop.

Uitslagen:

csv Apeldoorn – Odin ’59 1-0 (na verlenging)
TEC– DOVO 1-1 (TEC w.n.s.)
Veensche Boys – HVCH 1-2
DVS’33– Urk 1-0
Sparta Nijkerk– ONS Sneek 2-0
AWC- Staphorst 1-2
Zwaluw- VV Scherpenzeel 1-5

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |