App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Eerste speeldag 1G: zes keer zaterdag tegen zondag

Eerste speeldag 1G: zes keer zaterdag tegen zondag

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Op zaterdag 23 september begint de eerste klasse G met zes ontmoetingen tussen een zaterdagclub en een zondagclub. Alle wedstrijden op de eerste speeldag worden op zaterdagmiddag gespeeld, SC Woezik is de eerste speelronde vrij.

Met zes competitieduels tussen zaterdagclubs en zondagclubs volgt direct een eerste indicatie over de krachtsverhoudingen, vijf keer speelt een zaterdagclub thuis. Alleen De Bataven speelt in Gendt tegen SDC Putten. Meest in het oog springende duels is de ontmoeting tussen csv Apeldoorn en Voorwaarts Twello. Het programma op zaterdag 23 september:

De Bataven- SDC Putten
Duno- SC Bemmel
asv Dronten- RKHVV
csv Apeldoorn- Voorwaarts T
DTS Ede- WSV
Bennekom- NSC Nijkerk

Op de tweede speeldag zijn er vier duels op zaterdag en met WSV- De Bataven en SC Bemmel- Woezik twee wedstrijden op zondag. Duno is de enige niet principiële zaterdagclub en speelt zodoende zes duels op zondag.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |