Home Achterhoek 3B start met Arnhemse en Apeldoornse derby

3B start met Arnhemse en Apeldoornse derby

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De derde klasse B begint op zondag 24 september direct met een zeer aansprekend programma. Op Sportpark ’t Cranevelt wordt de competitie gestart met de Arnhemse derby tussen VDZ en SML. In Apeldoorn wordt met de derby tussen sv Orderbos en Robur et Velocitas de competitie ook direct interessant afgetrapt. Bovendien staat op de eerste speeldag ook nog het treffen tussen de buurclubs Warnsveldse Boys en AZC op het programma. De promovendi GSV’38 en SC Rheden beginnen met een uitwedstrijd.

Eerste speeldag 3B, 24 september:
VDZ- SML
sv Orderbos- Robur et Velocitas
Warnsveldse Boys- AZC
VVO- SP Lochem
KCVO- GSV’38
Witkampers- Colmschate’33
Beekbergen- SC Rheden

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |